Jump to content

Photo

turnerwang

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

Turner.

Turner.

Invisible

• Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Joined 01-October 15

Titlu:

• turnerwang

Topic Prefix:

• Slot

Continut:

Retake1: 1141 min

Retake2: 1127 min

Edited by Turner., 31 October 2015 - 05:15 PM.

safjkade

safjkade

Seen

• Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • Joined 01-October 15
Contra, ma injura mereu, am screenshot-uri si poti verifica in loguri. Weekendu asta pe retake 2 i-am dat kick pentru acelasi motiv.

Turner.

Turner.

Invisible

• Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Joined 01-October 15

Contra, ma injura mereu, am screenshot-uri si poti verifica in loguri. Weekendu asta pe retake 2 i-am dat kick pentru acelasi motiv.

Ce motiv de contra e asta? habar n-aveam ca esti admin, suntem prieteni, cel putin eram, dinainte sa fi admin pe server si de fiecare data glumeam cu tine si ne tachinam unul pe altul pe server retake si steam, asta pana cand ai luat admin, wtf. Esti un copil ciudat sincer. Ieri mi-ai dat kick pentru ca atunci cand ai intrat ti-am scris "M**e saf" in chat, m-am pus sa te caut pe steam si am observat ca mai sters, deci e clar.

In fine, am facut cerere pentru slot nu admin, nu vad de ce nu as primi slot si de ce as avea nevoie de pro/contra, safladasd e doar suparat pe mine si habar n-am de ce. Ma joc pe serverul asta de ceva timp si daca stau sa adun orele pe mai multe nick-uri am peste 10 si m-am saturat sa stau si sa astept minute pana se face loc pe server.

Edited by Turner., 26 October 2015 - 07:42 PM.

EduArT

EduArT

Co-Founder

• Administrators
  • PipPipPipPip
  • 94 posts
  • Joined 04-September 15

Nu conteaza ca e admin sau nu, te rog sa te abtii la injurii sau alte prostii pe servere, slotul l-am adaugat dar astept o schimbare de comportament.

Suntem so nice cu cei ce ne plac, arunc tricoul de pe mine.. arunc si un hanorac!

Also tagged with one or more of these keywords: Slot

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users